friis-livsstil-taenk-dig-slank-facebook-01Garanteret VÆGTTAB med Gastric Band Hypnose/Gastric Bypass Hypnose

 

FRI for emotionel afhængighed af mad & sukker på 4 timer

7 Skridt til Frihed:

1. Spisepsykologi & Kostvalg. Det vi spiser er kun halvdelen af historien – måden vi spiser den på og den psykiske tilstand omkring måltiderne er mindst lige så vigtig for vægttab og sundhed.

2. Gastric Band Slanke Hypnose. Gennem hypnose reduceres eller fjernes trang til overspisning og søde sager. Instruktioner om sunde livsstilsvaner og ny tillid i alt hvad du sætter dig for gives til underbevidstheden, så du lettere skaber forandring.

3. Styrket Selvværd. Sammen igangsætter vi tankemønstre og konkrete handlinger, der hjælper med Grænsesætning, Selvrespekt og Selvudvikling.

4. Slut med den indre kamp mellem fornuft, følelser og adfærd. Den psykiske årsag til den emotionelle afhængighed af mad, slik, sukkertrang findes – og forenes med det konkrete ønske om vægttab. De modstridende dele i underbevidstheden arbejder nu hen mod samme mål – vægttab og glæde.

5. Succes HVER dag: Ganske små justeringer i hverdagen, der er så lette at gøre, at du simpelthen ikke kan undgå at få succes – hver eneste dag. Disse små forandringer skaber nye neurale spor i din hjerne, så du slet ikke kan holde op med den ny successkabende adfærd.

6. Mentaltræning til nye overbevisninger og adfærd gennem enkle metoder og teknikker.

7. Introduktion til 7 th Path Selvhypnose. Fortsæt med at skabe forandring og nye vaner på egen hånd. Med 7th Path Selvhypnose kan du hvis du ønsker det, opnå personlig udvikling på et mentalt, fysisk og følelsesmæssigt plan.

Få sessioner i følgende byer: Frederiksberg (Kathrine Friis), Middelfart og Vejle (Ole Vildmand Friis):

4 timers slanke session kr. 2.950,

Follow-up session koster kr. 1.500,-.

Middelfart & Vejle: kr. 2.950.- + kr. 500.- (transport og lokaleleje)

Læs meget mere om vores helt specielle Gastric Band Hypnose gastricbandhypnose.dk.

 

Læs mere om spisepsykologi og gastric band hypnose

1. Den mad du spiser afgører, om du undgår agressive FEDT-dannende kalorier, optager næring og kan genfinde kroppens oprindelige, naturlige “termostat” for DIN personlige ideal vægt

2. Den psykologiske – emotionelle tilstand du er i, mens du spiser maden afgør, om du

*forbrænder færre eller flere kalorier

*om du optager mere eller mindre næring fra den mad du spiser

*om du, gennem selvkritik og utilfredshed med din vægt og dit udseende, skaber STRESS-REPSONS i kroppen, og dermed selv forårsager din vægtstigning

*om dine tanker, livsrytmer og overbevisninger omkring dig selv forhindrer vægttab, selvom du hidtil har gjort “alt det rigtige”

*vejledning om, at når du sætter din krop på en kaloriefattig kur opfatter psyken det som en krigserklæring, og modarbejder med al kraft, at denne truende situation, med ”mangel” og svindende fedtdepoter, nogensinde kommer til at opstå igen. DERFOR tager de fleste “kur-mennesker” nogle ekstra kilo på efter hvert slanke forsøg…. PLUS kroppens naturlige hormon-process-styrede vægtkontrol system kommer i ubalance og derefter tillader 20-30 ekstra kilo.

DENNE U-BALANCE KAN SPISES I BALANCE IGEN! DET FOREGÅR MED UDVALGT MAD OG ET KÆRLIGERE FORHOLD TIL DIG SELV OG DIN KROP, SÅ DU ALDRIG MERE BEHØVER AT GÅ SULTEN I SENG.

Hvad er Virtuel Gastric Band Hypnose?

Virtuel Gastric Band systemet er en ikke-kirurgisk teknik, som bruger hypnotisk påvirkning til at gentræne dig til at være mæt ved mindre mængder mad. Din underbevidsthed ”bliver overbevist om” du har fået en Gastric Band/Gastric Bypass operation, hvilket gør det let at føle sig mæt og stoppe overspisning. Dette Gastric Band kan naturligvis ”fjernes” når ideal målene er opnået, hvis det opleves nødvendigt. ”Mavesæk formindskelsen” modvirker overspisning! En anden del af GB sessionen fokuserer på, at du helt automatisk holder op med at drikke masser af cola eller rødvin. Din trang til sukker, slik, chips, popcorn, kage og alt det andet bliver reduceret eller helt fjernet. Det er nu DIG der har kontrollen. Det er så meget lettere nu, fordi din underbevidsthed, der udgør 95 % og din bevidste del der udgør ca. 5 % nu samarbejder. Først når de 95 % samarbejder omkring de nye vægtmål sammen med de 5 % i ”dit hoved” bliver det muligt at få varig succes. Det gælder ethvert mål du sætter dig i livet. Ethvert mål du sætter dig vanskeliggøres først og fremmest af DIG – indtil du får dine skjulte, begrænsende overbevisninger med på din ide. Og det sker lettest via hypnose og visualisering.

Hemmeligheden bag konceptet

Bodytak – en metode er, hvor vi får “en snak” med den del i klientens underbevidsthed, der kobler mad/slik med at “dulme” skjulte ubehagelige følelser” fra barndommen, ungdommen eller senere kriser i livet. Denne beskyttende del af psyken får vi med på at hjælpe til det ønskede vægttab i stedet for at forsætte de gamle vaner, der har skabt overvægten. Dermed samarbejder både det bevidste sind (5 % ) og underbevidstheden (95 %). Dette “samarbejde” er en del af grundlaget for klienters ekstraordinære succes. En anden årsag er, at underbevidstheden skal overbevises om, at denne Gastric Band operation nu også “er virkelig”. Derfor anvender vi en cd med de præcise operations lyde, lægerne der taler sammen etc.,

Vi kombinerer en række forandrings værktøjer med hypnose, visualisering og ekstra lydkulisse.

Erfaringer fra U.K.

I U.K., hvor Sheila Granger siden 2009 har anvendt Gastric Band Hypnose Proceduren, har hun gjorde bemærkelsesværdige erfaringer. Metoden blev så populær, at Sheila havde 40-50 klienter om ugen. I dag går denne metode sin sejrsgang over hele verden. Tests: En gruppe på 10 personer fra en lægeklinik i Hull var på venteliste til en fedme operation og blev udvalgt til som testpersoner. Efter 3 x 1 times Gastric Band hypnose terapi blev resultatet, at de 9 fortsatte et succesfuldt vægttab uden fysisk gastric band operation. En anden gruppe på 25 mænd og kvinder gennemgik en lignende 3 x 1 times terapi. De 24 af gruppen fortsatte et succesfuldt vægttab.

Kontakt: Kathrine Friis på mail: kat@friis-livsstil.dk eller mobil 60180360 Ole Vildmand på mail: olevildmand123@gmail.com eller mobil 26142211